Om RIOS Tagbolig

RIOS Tagbolig A/S er et team af erfarne arkitekter, ingeniører, bygningskonstruktører og administrativt personale.

30 års erfaring sikrer høj kvalitet

Den røde tråd gennem firmaets eksistens har været renovering af den ældre boligmasse i København, og vi har gennem de sidste 30 år opbygget en væsentlig videndatabase omkring renovering, som kommer vores kunder til gode og sikrer, at kvalitet, æstetik og økonomi går op i en højere enhed. Med dette belæg har vi valgt, at fokusere på frasalg af loftrum og etablering af nye taglejligheder.

Attraktivt at etablere tagboliger

Det har aldrig været mere attraktivt at frasælge loftrum og der pt. stor fokus på etablering af tagbolig specielt i Københavns kommune hvor sagsbehandling af tagboliger får første prioritet.

Salg af et loftrum kan helt eller delvis finansiere flere forestående renoveringsopgaver samt give hver lejlighedsejer i ejendommen et skattefrit beløb til fri disposition. Vi oplever pt. en meget stor interesse for tagboliger i den eksisterende boligmasse, og hvis I som forening overvejer at sælge jeres loftrum, vil vi meget gerne komme med et godt bud på en salgspris.

Vores historie

RIOS blev startet i 1988 af ingeniør Ole Søndergaard og hed dengang Rådgivende Ingeniør Ole Søndergaard.

I 2005 var Rådgivende Ingeniør Ole Søndergaard igennem et generationsskifte og blev overtaget af sønnen, Christian Søndergaard. Christian forkortede firmaetnavnet, Rådgivende Ingeniør Ole Søndergaard, til RIOS og udvidede firmaet med også at varetage arkitekopgaver.

Ja tak! Jeg vil gerne kontaktes.

Udfyld formularen og vi vender tilbage inden for få timer.

Om RIOS Tagbolig

team-rios-medarbejdere
team-rios-kontor

Medarbejdere

christian

Christian Langebæk Søndergaard

Indehaver / Projektansvarlig
cls@rios.dk

camilla

Camilla Skjærlund Bagge

Bygningskonstruktør
csb@rios.dk

karina

Karina Krüger Kristiansen

Projektkoordinator 
kak@rios.dk

Skal vi hjælpe jer med at bygge tagbolig?