Udnyttelse af tagetage

I dag er mange tagetager uudnyttede.

Udnyttet tagetage

I stedet for at lade en tagetage stå uudnyttet, er det muligt at omdanne den til en moderne og lys tagbolig. Dette vil ikke kun give en spændende taglejlighed, men også tilføre ejendommen mere værdi. Der er altså flere fordele ved en udnyttet tagetage.

Hos RIOS Tagbolig varetager vi gerne opgaven, når det kommer til udnyttelse af tagetage til beboelse. Vi har i mange år stået for disse projekter for både private, erhvervskunder, foreninger og investorer og sætter en ære i at gøre et godt stykke arbejde ved hvert projekt.

Udnyt tagetagen til beboelse og få mere plads

Er der tale om en uudnyttet tagetage, kan det være oplagt at inddrage de værdifulde kvadratmeter til beboelse. Mange lejligheder i Københavns kommune udnytter ikke tagetagen som en del af kvadratmeterne, men det kan vi hos RIOS Tagbolig hjælpe med.

Vi har hjulpet mange med udnyttelse af tagetager, og vi kan med garanti også hjælpe jer. Kan I ikke helt se, om det er en god mulighed for jer eller ej? I så fald er det værd at kontakte os, så I kan få yderligere information om jeres muligheder. Vi mener nemlig, at det kun er fantasien, der sætter grænserne, så vi er sikre på, at vi sammen kan finde en optimal løsning.

Ønsker I en snak om, hvad jeres projekt vil koste, kan vi snakke sammen om et uforpligtende tilbud og en pris.

Vi er eksperter i at lave uudnyttede tagetager om til lækre taglejligheder

RIOS Tagbolig har stor erfaring i at tegne og bygge tagboliger i København. Vi kender udfordringerne og ved lige præcis, hvad der skal til for at opnå det bedste resultat. Vi hjælper vores kunder helt i mål, hvorfor vi er en del af projektet fra den første tanke til selve etableringen af taglejligheden.

Det er nemlig vigtigt for os med et tæt samarbejde samt en god kommunikation, så alle ved, hvad der skal ske, og hvornår det skal ske. Vælger I os som jeres samarbejdspartner, er jeres projekt i sikre hænder. Vi ved, hvad der skal til, når det kommer til at udnytte tagetagen på bedste vis.

Vil I gerne vide mere om udnyttelse af tagetage til beboelse?

Skal vi hjælpe med at udnytte tagetagen? I er velkomne til at kontakte os for en uforpligtende snak på tlf. 35 38 79 88. I kan ydermere sende en mail til post@rios.dk eller skrive en besked direkte til os via hjemmesiden.

Ja tak! Jeg vil gerne kontaktes.

Udfyld formularen og vi vender tilbage inden for få timer.

Tagbolig

Skal vi hjælpe jer med at bygge tagbolig?