Tagbolig

Salg af et loftrum kan helt eller delvist finansiere flere forestående renoveringsopgaver.

Etablering af tagbolig

Det har aldrig været mere attraktivt at frasælge loftrum og der pt. stor fokus på etablering af tagboliger specielt i Københavns kommune hvor sagsbehandling af tagboliger får første prioritet.

Vi oplever pt. en meget stor interesse for tagboliger i den eksisterende boligmasse, og hvis I som forening overvejer at sælge jeres loftrum, vil vi meget gerne komme med et godt bud på en salgspris. Salg af et loftrum er umiddelbart ikke noget, der sker fra den ene dag til den anden, og det kan derfor være en god ide at have en køreplan for processen.

Tryghed under hele processen

Vi tilsigter et så smertefrit projekt som muligt gennem åben dialog og kommunikation mellem parterne i hele forløbet.

Som firma er vi en engageret virksomhed med base i byggeteknik, der anvendes til kyndig rådgivning indenfor bygherrerådgivning, projekterende arkitekt- og ingeniørarbejde samt projektstyring. Vi løser opgaverne i dialog med bygherren, den enkelte beboer og foreningen, da netop denne dialog er en vigtig parameter for succes i byggeprojekter.

Såfremt det lyder interessant, vil vi foreslå at afholde et møde, hvor vi hører nærmere om jeres tanker, ideer og ikke mindst forventninger.

Læs mere om vores proces her

Ja tak! Jeg vil gerne kontaktes.

Udfyld formularen og vi vender tilbage inden for få timer.

Tagbolig

Skal vi hjælpe jer med at bygge tagbolig?