Loftsrum til beboelse

Det er særligt eftertragtet at lave loftsrum til beboelse

Gør jeres drøm til virkelighed

Hos RIOS Tagbolig hjælper vi jer gerne med at gøre jeres drøm til virkelighed, når det kommer til inddragelse af loftsrum til beboelse. Det er særligt eftertragtet at lave loftsrum til beboelse, og det er der flere årsager til. Ikke nok med at det giver en helt unik bolig, med skæve vinkler og skøn udsigt rummer det at have himlen som nærmeste nabo i sig selv en særlig kvalitet.

At lave loftrum til lejlighed er lige præcis en opgave, som vi har mange års erfaring med. I er derfor i trygge hænder. Vi har hjulpet både private, foreninger, investorer og erhvervskunder i mål, så vi kan helt sikkert også hjælpe jer.

Lav loft til bolig med vores kyndige hjælp

Vil I gerne bygge om og gøre et loft til en bolig? Så er vi hos RIOS Tagbolig den rette samarbejdspartner. Vi er eksperter i at gøre loftsrum til beboelse, og vi står klar til at hjælpe jer med at gøre det samme.

Vi er med jer under hele projektet, da det er vigtigt for os at have et tæt samarbejde med vores kunder. Det betyder, at vi er med fra opstart til afslutning af opgaven. Lad os stå for rådgivning i forhold til både projektstyring, bygherrerådgivning samt projekterende arkitekt- og ingeniørarbejde.

For os spiller kvalitet, økonomi og æstetik sammen, så vi sørger for, at disse tre ting går op i en højere enhed, når vi laver et loftrum til lejlighed.

Inddrag loftrum til beboelse og udnyt alle kvadratmeter

Mange steder er der boligmangel, hvorfor det i dag kan være en fordel at inddrage et loftsrum til beboelse. Herved bliver alle kvadratmeter udnyttet til fulde.

Har I svært ved at se, hvordan jeres loftrum kan blive inddraget til taglejligheder? Hos RIOS Tagbolig ser vi ikke begrænsninger. Vi ser kun muligheder og mener, at det er fantasien, der sætter grænserne.

Vil I gerne vide mere om, hvad sådan et projekt koster, kan vi tale sammen om et tilbud og en pris. Det er ganske uforpligtende.

Lad os tage en uforpligtende snak om jeres tagboligprojekt

Det kan være en stor mundfuld at gå i gang med at lave et loftrum til en lejlighed. I har sikkert en masse overvejelser og ønsker, når det kommer til netop jeres projekt. Hos RIOS Tagbolig tager vi gerne en uforpligtende snak om jeres tagboligprojekt.

Er I interesseret i at høre mere om, hvordan vi kan hjælpe jer, kan I kontakte os på tlf. 35 38 79 88 eller sende en mail til post@rios.dk. Derudover er det muligt at sende en besked direkte til os via hjemmesiden.

Ja tak! Jeg vil gerne kontaktes.

Udfyld formularen og vi vender tilbage inden for få timer.

Tagbolig

Skal vi hjælpe jer med at bygge tagbolig?